Karfiol so šampiňonmi a sušenými rajčinami

Veľmi jednoduchý, rýchly a chutný recept. Bezmliečny a bezlepkový.

Karfiol so šampiňonmi a sušenými rajčinami

Vytlač recept
Porcie: 2 Čas pripravy: 0,5

Ingrediencie

  • 1 menší karfiol
  • 3 vajcia
  • 1 stredne veľká cibuľa
  • cca 8 menších šampiňonov
  • lyžica kokosového oleja
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • sušené rajčiny

Postup

1

Karfiol si umyjeme a na menšie kúsky ho dáme variť do vriacej, osolenej vody. Povaríme do mäkka, ale nie až tak aby sa rozpadal.

2

Šampiňony si očistíme a nakrájame na plátky. Cibuľku si nakrájame na jemno a orestujeme na oleji, pridáme šampiňony a chvíľu orestujeme tiež.

3

Pridáme na menšie kúsky rozobratý uvarený karfiol, 3 celé vajíčka, osolíme, okoreníme. Jemne miešame kým sa vajíčko neurobí.

4

Servírujeme s pridaním sušených rajčín.

intolerancia s chuťou

Kniha - Intolerancia s chuťou

Pripravte si skvelé jedlá bez lepku, laktózy aj mliečnej bielkoviny. Kniha vás prevedie receptami na každý deň, od raňajok, hlavných chodov, šalátov až po výborné dezerty. Recepty sú jednoduché na prípravu.

Viac informácii

Mohlo by sa vám tiež páčiť