Ryžové špagety s cuketou a sušenými rajčinami

Veľmi rýchle, chutné a jednoduché jedlo. Ryžové špagety kupujeme v bio obchode Bio Alej. Sú to tie najlepšie ryžové špagety, aké sme kedy jedli :-). Tentokrát sme ani z cukety nemuseli šúpať šupku, pretože v tom istom obchode sme kúpili malé bio cukety. A to bola záruka toho, že šupka nebude horká.

Ryžové špagety s cuketou a sušenými rajčinami

Vytlač recept
Porcie: 2 Čas pripravy: 30 minút

Ingrediencie

  • 250 g ryžové špagety
  • 2-3 menšie cukety
  • sušené rajčiny
  • 3-4 strúčiky cesnaku
  • 3 polievkové lyžice olivového oleja
  • soľ
  • za 3 veľké hrste rucoly
  • chilli papričky podľa chuti

Postup

1

Špagety si uvaríme v osolenej vode do zmäknutia.

2

Na oleji si chvíľku opečieme prelisovaný cesnak, pridáme na špagety postrúhanú cuketu, jemne osolíme a chvíľu orestujeme.

3

Keď scedíme špagety, pridáme ich na panvicu k cukete a spolu dobre premiešame.

4

Podávame spolu s na menšie kúsky nakrájanými sušenými rajčinami a rucolou.

5

Dobrú chuť :-).

intolerancia s chuťou

Kniha - Intolerancia s chuťou

Pripravte si skvelé jedlá bez lepku, laktózy aj mliečnej bielkoviny. Kniha vás prevedie receptami na každý deň, od raňajok, hlavných chodov, šalátov až po výborné dezerty. Recepty sú jednoduché na prípravu.

Viac informácii

Mohlo by sa vám tiež páčiť